Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3
Oglašavanje na forumu

Author Topic: Oglašavanje na forumu  (Read 5228 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Oglašavanje na forumu
« on: October 28, 2011, 10:49:44 PM »
Oglašavanje na forumu se vrši putem Xclaima (In-Text oglašavanje)

Možete primjetiti da se na forumu več oglašavaju telekom i internet provideri te ostale kompanije.

Oglas u fokusu korisnika
Xclaim osigurava da je svaki prikaz Vašeg oglasa primiješćen - u trenutku kad se oglas otvara strelica miša i pogled korisnika nalaze se upravo na Vašem oglasu. Sigurni ste da je svaki prikaz pametno utrošen.

Velik utjecaj na izgradnju branda

Xclaim funkcionira na principu označavanja i podcrtavanja ključnih riječi koje vi izaberete u kampanji. To znači da vi na svojevrstan način postajete vlasnici tih riječi, a vaš se brand povezuje s njima.

Cijene
Xclaim plaćate samo kada korisnik klikne na vaš oglas i nad time imate potpunu kontrolu i pregled. Trenutna cijena Xclaim riječi je 1,11 kn po kliku (za avansno plaćanje).

Inicira se na zahtjev korisnika
Xclaim prozorčić se pojavljuje samo u trenutkukada korisnik pređe mišem preko zeleno označene Xclaim riječi. Ukoliko posjetitelj stranice čita tekst, vjerojatnost da ga zanima sadržaj je velika. Ako ga zanima i određena riječ iz teksta, vjerojatnost da ga zanima i oglas vezan za nju je još veća. Xclaim oglas se aktivira tek kad korisnik pređe mišem preko vaše riječi, a naplaćujemo ga tek kad na oglas klikne i posjeti Vašu web stranicu.

Izvještaji i pomoć pri kreiranju kampanje
Znamo da je Xclaim jedinstven oblik oglašavanja u Hrvatskoj i zato svakom klijentu maksimalno pomažemo od planiranja kampanje, odabira ključnih riječi i formata oglasa, izrade kreativnog rješenja do detaljne analize rezultata kampanje. Naš tim je odradio stotine Xclaim kampanja, a naše je iskustvo Vama na raspolaganju.

Ograničavanje potrošnje
Upravljajući svojim budžetom možete ograničiti dnevnu potrošnju Vaše kampanje i na taj način osigurati ravnomjerno prikazivannje oglasa tijekom kampanje. Maksimalna dnevna potrošnja se može regulirati na razini cijele kampanje, ali i za pojedine riječi.
« Last Edit: October 28, 2011, 11:00:47 PM by admin »
Banner 500x100