Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3

Pomoc

Author Topic: Pomoc  (Read 4172 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Pomoc
« on: November 09, 2015, 08:06:13 PM »
Znaci ovako ja sam uzeo server preko kartice, pet j***nih puta se mucio ubacivat fajlove i na kraju kad na serveru bude igraca server moram restartat i kad ga restartam onda se pokusavamo joinat i pise Timed Out ili Internal server error moze pomoc molim vas, hocu da mi netko pomogne ili povrat novca!

*
Re: Pomoc
« Reply #1 on: November 10, 2015, 06:54:38 AM »
Koja igra? Daj vise detalja, zaljepi log ovdje.
Zasto bi morao restartat server kada na serveru bude igraca?

*
« Reply #2 on: November 11, 2015, 02:10:46 PM »
Minecraft, evo zadnji log http://pastebin.com/WZkQ5vzU

Restartao sam jer smo dodali neki novi plugin, pa zato...

*
« Reply #3 on: November 11, 2015, 02:49:07 PM »
Code: [Select]
[Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins/Chunkster.jar' in folder 'plugins'
org.bukkit.plugin.InvalidDescriptionException: Invalid plugin.yml

[Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins/MaxBans (1).jar' in folder 'plugins'
org.bukkit.plugin.InvalidDescriptionException: Invalid plugin.yml

Prvo zamijeni ova dva plugina i njihove yml confige, kada ispravis ta dva plugina onda mozes dalje.

Treci error upucuje na ostecen chunk u region fajlu, sto je vrlo vjerojatno da je prouzrocio Chunkster plugin.

[Server thread/ERROR]: Encountered an unexpected exception
java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -4841796

*
« Reply #4 on: November 11, 2015, 07:47:57 PM »

Treci error upucuje na ostecen chunk u region fajlu, sto je vrlo vjerojatno da je prouzrocio Chunkster plugin.

[Server thread/ERROR]: Encountered an unexpected exception
java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -4841796

Kako da rjesim ovaj error?

*
« Reply #5 on: November 11, 2015, 08:07:21 PM »
Sumnjam da ces moc, treba prvo pronaci chunk koji je ostecen i probat ga fixat pomocu mc edita. Probaj googlat "auto chunk fix", mozda nadjes nesto sto ce ti pomoc.

Ne zelim te obeshrabriti, ali mislim da ti je jedina opcija regenerirat svijet, napravit novi.

Mali savijet, ubuce prije nego stavis bilo kakav plugin, uvijek, ali uvijek radi backup svijeta i tek kada si napravio backup svijeta na svoj komp onda stavi plugin i restartaj server jer se ovakve stvari cesto dogadjaju pogotovo sa pluginovima koji se ticu bilo kakvog world edita, chunkloadera i slicno.

*
« Reply #6 on: November 11, 2015, 08:25:20 PM »
Sumnjam da ces moc, treba prvo pronaci chunk koji je ostecen i probat ga fixat pomocu mc edita. Probaj googlat "auto chunk fix", mozda nadjes nesto sto ce ti pomoc.

Ne zelim te obeshrabriti, ali mislim da ti je jedina opcija regenerirat svijet, napravit novi.

Mali savijet, ubuce prije nego stavis bilo kakav plugin, uvijek, ali uvijek radi backup svijeta i tek kada si napravio backup svijeta na svoj komp onda stavi plugin i restartaj server jer se ovakve stvari cesto dogadjaju pogotovo sa pluginovima koji se ticu bilo kakvog world edita, chunkloadera i slicno.

Hvala brate! :)