Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3
Dodajte Avatara

Author Topic: Dodajte Avatara  (Read 3684 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Dodajte Avatara
« on: December 14, 2010, 10:18:59 PM »
Dozvoljen Upload Avatara na Forumu

Kako je bio zabranjen upload avatara na forumu odlučili smo to malo promjeniti kako bi se mogli lakše snalaziti na forumu.

Posjetite nas i dodajte vaš avatar na forumu.

Također napomena svima koji napišu neki post koji bi mogao koristiti nekome na našem forumu mogu biti nagređeni sa nekom nagradom primjer (gameserver, popust na usluge, webhosting...).
Teme mogu biti:
 - Upute za instalacije
 - Upute za podešavanja Gameservera ili...
 - Upute oko Weba, Radio streaminga
 - i sve ostalo što smatrate da bi bilo korisno
 


Banner 500x100

Offline
*
COD SERVER KONTROLA
« Reply #1 on: December 15, 2010, 10:43:55 PM »
Pozdrav ja sam joxy.Igram cod2 i cod4 sad vec prestajem cod2 ali u glavnom imam 3-godisnje iskustvo sa serverima teamspeakom idt...Ako ocete server ili ts3 ili web na pravom ste mjestu. ako ste novi i htijeli bi kupit server ali neznate komandovat ??? mi cemo  vam objasnit. prvo da bi kontrolisat server morate imat (rcoon tool)
1.odite na ovaj link http://nextgenerationgaming.net/download.php?view.239
2.kada udete na link odite dolje di pise download i klikni te plavu strjelicu.
3.kada skinete i instalirate udite u c.r.t (cod rcon tool) otvori ce vam se program i u sredini ce bit crna pozadine.
gore ljevo ce vam bit krug u kojem pise cod rt, klknite na taj krug i odma prvo new profile
 i onda ce te morat u pisat zeljeno ime profila ip adresu od servera njegov port i onda rcon lozinku i onda i ime koje zelite da bude kad se logirate u rcon recimo ^5nam^7e.
kada sve zavrsite.
4.odi te opet na taj krug i klikni te svoj profil i onda gore ljevo ima zelena kvacica i onda mozete da upravljat serverom. ako trebate bilo kaku pomoc primjer kako da stavite 2 ili vise scopa ili da stavite modove ili skinove na server javi te na xf:jovo321 ili email jovo321@net.hr.

PS:samo pomazem ako kupite server od hrvatskog hostinga. ali najbolje preporuke su hrv hosting najjeftiniji serveri u hr + kvaliteta je odlicna. ;D